Över 50 år - Hygieniska LAMI dörrar för de mest krävande miljöerna

Datum: 31 Maj 2019

LAMI dörrar är det bästa valet i miljöer där man ställer stora krav på dörrarnas vattenbeständighet, hållfasthet och livslängd samt beständighet mot starka tvätt- och desinficeringsmedel.

Alltsedan vår start i 1966 har vi tillverkat och utvecklat skräddarsydda LAMI glasfiberdörrar för olika miljöer.

Den formpressade, foglösa LAMI dörren tillverkas av vattentät glasfiberarmerad polyester. LAMI dörren kan inte rosta, svälla, ruttna eller skeva. Dörren tål kontinuerligt kontakt med vatten och fukt. LAMI lämnar 25 års garanti beträffande vatten- och fuktbeständighet.

Dörrarna representerar funktionalitet och design i de mest krävande miljöer. I miljöer där hygien och vattenbeständighet är viktiga faktorer finns det möjligheten till en designad dörr.

LAMI dörrar lyfter stilen hos simhallar, badhus, sjukhus, laboratorier, storkök och livsmedelsindustri. Dessa är exempel på miljöer som kräver speciella egenskaper och design.

Lamidoors AB
Box 60
SE-145 01 STOCKHOLM

Tel: 08-20 20 51
Fax: 08-21 15 52

http://www.lamidoors.com

Mer om produkten Antibakteriska Glasfiberdörrar

Antibakteriska Glasfiberdörrar

Lamidoors har tillverkat glasfiberdörrar för alla slag av hygienutrymmen alltsedan år 1966. De dryga 140 000 dörrar, som levererants sedan starten, placerar Lamidoors bland de största och mest erfarna tillverkarna i branschen inom hela EU. Den senaste produktutvecklingen har lett till en antibakterisk LAMI-glasfiberdörr, med Maxguard® AB gelcoatyta som motverkar bakteriernas tillväxt. Den antibakteriska egenskapen är valbar för alla LAMI-glasfiberdörrar.

Lamidoors produktkatalog

Läs mer

Antibakteriska Glasfiberdörrar

Läs mer

Ladda ner BIM/CAD-bibliotek

Ladda ner BIM/CAD-bibliotek

ProdLib riktad till arkitekter och konstruktionsplanerare.

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...