Omnistadium – näridrottsplats med äkta arenakänsla

Datum: 12 Sep 2018

Omnistadium har obegränsade möjligheter
Omnistadium är en multiarena som finns i både utvalda standard- och kundanpassade utföranden. Det finns möjlighet att ansluta läktare och åskådarplatser samt att anpassa multiarenans höjder, storlekar och färger. De obegränsade möjligheterna gäller självklart även, förutom dess utförande, sport- och aktivitetsmöjligheterna. På en Omnistadium kan barnen och ungdomarna spela basket, fotboll, innebandy eller någon annan spontanidrott. Eftersom det finns möjlighet att spela på både hel- och halvplan kan besökarna utöva flera aktiviteter samtidigt.

Den riktiga arenakänslan
Taksektionen som går in över multisportarenan påminner om taksektionen på en klassisk stor sportarena. Den lilla taksektionen gör på så vis att Omnistadium ger besökaren en äkta arenakänsla, till skillnad från andra mindre multisportarenor. En Omnistadium multisportarena blir ofta en sensationell mötesplats och utgör ett landmärke oavsett vilken utemiljö den placeras i.

Färgval, funktioner och underhåll
En Omnistadium multisportarena minimerar oväsen och bullerljud genom de så kallade ljuddämparna som sitter längs med multiarenans sektioner. Dessa blåa små ljuddämpare förhindrar sektionerna från att vibrera vid bollträffar. Dessutom är Omnistadium multiarenor underhållsfria och går att beställa med pulverlackering i önskad färg.

Är du tillverkare eller leverantör? Kontakta oss

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer!

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår