O2-X - Effektiv och enkel undertrycksavgasare

Datum: 19 Apr 2021

Den helautomatiska avgasaren, O2-X från HL Hydronics, är ditt värmesystems bästa vän. Den hjälper dig att få ned gashalten i systemet snabbt genom sin snabbavgasningsfunktion. Detta minimerar den manuella avluftningen och möjliggör en stabil injustering av systemet. Genom att sedan behålla en låg gashalt i systemet med hjälp av underhållsavgasningsläget kan du undvika långsiktiga bekymmer som korrosion och återkommande luftproblematik. O2-X är avsedd för permanent installation i värme- och kylsystem.

O2-X undertrycksavgasare avlägsnar bundna gaser i systemvätskan mycket effektivt med ett undertryck ned till – 0,9 bar. Tillsammans med Mag-Nus filter monterat på inloppet av O2-X rensas delflödet från smutspartiklar och magnetit. O2-X avgasare är utvecklad för att vara så enkel som möjligt att installera. Installation sker med 0,8 – 4 bar och 0 – 70 grader i anslutningspunkten och har en kapacitet om 500 l/h.

VD Björn Lennartsson säger:
Vi har använt oss av samma ABS-chassi och menystyrning som vi har i vår mycket omtyckta tryckhållningsenhet H-Line. Självklart använder vi endast kända och pålitliga komponenter ”under huven”. Vi vet att våra kunder värdesätter komponenter från Grundfos, Danfoss och Scneider Electrics, det är kvalitet rakt igenom. Med hjälp av kvalitetskomponenter har vi lyckats utveckla en avgasare som är så enkel att installera och styra så att till och med min mormor skulle kunna gå ned i undercentralen och driftsätta den.
O2-X tummar inte på funktionerna.
  • Modbuskommunikation och potentialfri slutande summalarm ingår som standard
  • Menystyrningen är tydlig och tilltalande med en stor touchdisplay i färg
  • Underhållsavgasning med inställningsbara drifttider
  • Snabbavgasningsfunktion
O2-X undertrycksavgasare finns i två modeller:
HL1101 O2-X standard
HL1100 O2-X autofyll

Tillbehör:
HL1108 Mag-Nus smuts-och magnetitfilter
HL1106 flexibla anslutningsslagar
HL1109 buffertkärl 50 liter inkl. serviceventil

Läs mer på vår hemsida!

Mer om produkten Vätskebehandling - Avgasare O2-X

Vätskebehandling - Avgasare O2-X

HL Hydronics erbjuder vår egentillverkade avgasare O2-X.

Avgasaren är en helautomatisk vakuumavgasare med hög prestanda, designad för att klara de allt tuffare krav som ställs på moderna värme-och kylsystem. O2-X optimerade installations-, drifts- och serviceförfarande gör att den enkelt och effektivt gör sig av med skadliga gaser i systemet.

Avgasare O2-X

Avgasare O2-X

Produktöversikt

Läs mer

Anslutningskit O2-X

Anslutningskit O2-X

Produktöversikt

Läs mer

Bruksanvisning - O2-X
O2-X produktblad
Produktblad HL Hydronics O2-X
Tekniska-specifikationer O2-X
O2-X avgasare

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår