Nytt kraftpaket i snygg förpackning

Nytt kraftpaket i snygg förpackning

Ny utomhusdel till Ecodan luft/vatten värmepump
Den nya utomhusdelen till Ecodan från Mitsubishi Electric är äntligen här. Med en extremt låg ljudnivå och dessutom en högre verkningsgrad är vi på Mitsubishi Electric glada att nu kunna visa upp den nya utomhusdelen. Den kommer även i fyra storlekar där samtliga har inverter tekniken och där två storlekar har den patenterade Zubadan-tekniken som ger bibehållen värmeeffekt ner till minus 15 grader i utomhustemperatur och garanterar värmedrift ner till minus 28 grader.

En modernare värmepump
Den nya värmepumpen YAA kommer att ha flera förändringar från sina föregångare, bland annat 3-Fas, en ny snygg färg och endast en fläkt vilket innebär en reducerad höjd.

– ”Jag är mycket stolt att kunna presentera en helt ny Luftvattenvärmepumps utomhusdel med topp prestanda och med mycket små ljudnivåer, dessutom gläder det ett gammalt kylmontörshjärta att den är lätt att hantera och montera och att våra fabriker är lyhörda för att göra produkter för Skandinaviens hårda klimat” säger Ola Prahl, Produktchef Luftvatten Mitsubishi Electric.

Trygghetsförsäkring
För att du som kund ska känna dig extra trygg med produkten ifrån oss på Mitsubishi Electric, har vi utöver vår garanti på 5 år tagit fram en trygghetsförsäkring tillsammans med Arctic försäkringsförmedlare. Genom att registrera dig på www.arctic.se/me får du ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din luft/vatten värmepump innan den 5-åriga garantin löper ut. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 14 år. Registrering sker i samband med installationen på www.arctic.se/me

ecodan.se

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår