Nytt flexibelt Ribbsystem för vägg & tak

Datum: 9 Apr 2013

Nytt flexibelt ribbsystem för vägg & rak
GUSTAFS LINEAR SYSTEM heter vårt nya smidiga Ribbsystem för vägg och tak. Ribbornas äkta träyta kombinerat med en kärna i fibergips ger bästa möjliga brandklass för användning i offentliga rum, B-s1, d0. Det unika och patent sökta Quick-Up installationssystemet ger ett säkert och tidssparande montage samt en vacker interiör finish.

Snabb och enkel installation
GUSTAFS LINEAR SYSTEM har det smartaste installationssystem i sitt slag på marknaden idag och bidrar med fina akustiska. GLS lämpar sig dessutom bra för böjda ytor och går utmärkt att kombinerade med Gustafs Panel System vilket ger arkitekter och formgivare möjligheten att designa vackra interiörer och samtidigt säkerställa högsta möjliga flexibilitet och smidighet för installatören.

Det unika och patent sökta Quick-Up installationssystemet ger ett säkert och tidssparande montag. En fullt demonterbara version finns tillgänglig, perfekt då man behöver åtgång till bakomliggande konstruktioner.

Ribborna
En fiberförstärkt gipskärna klädd med äkta träfaner. Den naturliga trä ytan ger intryck av en massiv trä produkt med de naturliga variationer i mönster och färger som det innebär. För främst väggar i tuffa miljöer som i skolor, restauranger och entréer och korridorer, har vi utformat en extra robust och slagtålig ribba, Heavy duty, med en unik sandwichkärna som gör ribban tåligare.

95% av ribban är tillverkade av återvunna material och den har en beräknad livslängd på minst 50 år. Den nedmonterbara varianten av ribban kan återanvändas och installeras igen. Detta är viktiga kriterier som tas i beräkning för att samla BREEAM och LEED poäng.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår