Nyheter från PWS Nordic AB

Nyheter från PWS Nordic AB

Den 11-12 september 2018 är du varmt välkommen att träffa oss på Nordic Property Expo.

Svenska Mässan, Göteborg
Välkommen till vår monter: A04:12

Öppettider
11 september 09.00-17.00
12 september 09.00-17.00

Länk till entrébiljett

Läs mer om mässan

PWS – UTVECKLAR FRAMTIDENS AVFALLSSYSTEM
PWS har en ledande position på den nordiska marknaden med produkter och tjänster för rationell avfallshantering och källsortering. PWS började tillverka avfallskärl 1984.

Ständiga förbättringar och produktutveckling i nära samarbete med våra kunder har bidragit till några av våra mest framgångsrika system. Som svenskt bolag är vi på PWS väl insatta i vad som krävs för att få en effektiv avfallshantering med produkter som är anpassade för det nordiska klimatet och nordiska förhållanden.

Vi har utvecklat våra produkter för att kunna beställas i standardutförande och sedan enkelt kompletteras för ännu mer effektiva system. Vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra PWS-produkterna, för att kunna möta framtiden och kraven på effektiv källsortering med allt fler fraktioner och ökad återvinning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår