Nyhet - Animerade monteringsanvisningar

Datum: 9 Nov 2020

Det är underredet som ger skåpet dess totala funktion. När du valt skåpets design, inredning och utförande så är det dags att välja underrede. Det är nu du skapar rätt funktion för den miljö där skåpet skall placeras. Vilka behov skall tillgodoses? Sittmöjlighet, utseende, utrymme, städning - ja det finns många faktorer som skall vägas in. I vårt sortiment av underreden finns det ett som alltid passar bäst. Kanske är det till och med så, att det bästa underredet är inget underrede alls! Då har vi smarta lösningar för att montera skåpet direkt på vägg.

Speciallösningar
Våra underrede finns i ett standardsortiment där stomfärgen är svart och sittbänken är i björk. Men självfallet så kan vi ta fram alla våra underrede i den färg och laminat som du önskar och som gör att helheten blir fulländad. Eller är det kanske så att du vill ha sittbänken bredare? Självfallet löser vi detta.

Tillbehör till underrede
Om man väljer Hög Benram eller Bänkstativ som underrede finns möjlighet att komplettera med en skohylla. Med denna kommer skorna bort från golvet och ger ett snyggt intryck och underlättar dessutom vid städning.

Animerade monteringsanvisningar
För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram animerade monteringsanvisningar som på ett enkelt sätt visar hur du ska gå till väga. I länken nedan kan du se hur du monterar vårt underrede Bänkkonsol.Vill du se samtliga av våra animeringar ska du gå in på den här länken! Då hamnar du på vår hemsida där vi presenterar våra underreden. Under respektive underrede hittar du texten Animerad Monteringsanvisning.

Sonesson Inredningar – kompetens | service | hållbarhet
Med perfektion, kompetens och kvalitet in i minsta detalj levererar vi inredning med långa garantier, trygghet och hållbarhet. Vårt breda sortiment ger stora valmöjligheter och vi klarar att möta de flesta behov av både standard- och projektanpassade förvaringslösningar. För er som projekterar finns en stor del av våra produkter som BIM objekt. Miljö och Hållbarhet är centrala ämnen i vår organisation och vi arbetar kontinuerligt med att minska vårt klimatavtryck och optimera våra processer.

Behöver du vägledning i ditt nästa projekt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss på tel.nr. 040-38 39 00 eller på info@sonesson.se.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår