Nya högeffektiva värmepumpar!

Datum: 29 Aug 2017

CTC GS 6-8
Nya högeffektiva värmepumpar med inbyggd varmvattenberedning och tystgående scroll-kompressorer till ett mycket bra pris!

CTC GS är bergvärmepumpar som finns i två storlekar, 6 respektive 8 kW. De har utrustats med den senaste tekniken och varmvattenberedningen är i en klass för sig. För lägsta energiförbrukning är de utrustade med A-klassade lågenergicirkulationspumpar och en mycket effektiv isolering. Styrautomatiken har en 4,3 tums pekskärm i färg med svensk text och tydliga symboler som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta information om driften. CTC GS passar både för golvvärme och radiatorer och kan styra två olika radiatorkretsar som standard.

CTC GS har en mycket hög verkningsgrad tack vare en nyutvecklad köldmediekrets med elektronisk expansionsventil och effektiv scrollkompressor. För lägsta ljudnivå är kompressorn och alla övriga kylkomponenter inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet.

För en enkel och smidig installation har produkten demonterbar kylmodul, lättåtkomlig anslutningsplint för givare, ventilationsaggregat med mera. Dessutom är både matarkabel och framledningsgivare fabriksmonterade.

Med nya CTC GS får du en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge dig en skön värme till lägsta möjliga kostnad.

Lanseras V36 2017

CTC EcoVent i350F
Tystare och smartare än en frånluftsvärmepump! Med kompressorn på utsidan av huset får du ett tystare inneklimat och du sparar dessutom upp till 40 % mer än en frånluftsvärmepump eftersom vi använder uteluften för att värma huset. Smart eller hur?

De flesta som har en traditionell frånluftsvärmepump upplever ljudet från produktens kompressor sommycket störande eftersom den är placerad på insidan av huset. ”En känsla av lättnad” är en vanlig kommentar när ett lågfrekvent buller upphör. Med CTC EcoVent i350F slipper du dessa ljud eftersom vi placerat kompressorn på utsidan av huset för lägsta möjliga ljudnivå. Vi använder istället uteluften för att värma huset och varmvattnet.

Den perfekta lösningen består av vår nya inomhusmodul CTC EcoVent i350F och för högsta energibesparing installeras CTC EcoVent i350F tillsammans med Sveriges mest sålda luft/vattenvärmepump CTC EcoAir 406. CTC EcoVent i350F ventilerar bostaden, producerar värme och varmvatten och ser alltid till att du får ett perfekt inomhusklimat. Husets värmedistribueras via golvvärme eller radiatorer.

Ventilationsluften i alla våtutrymmen sugs ut med hjälp av den inbyggda fläkten. Detta gör i sin tur att det bildas ett svagt undertryck som även gör att luften i övriga rum ventileras bort via våtutrymmena. Samtliga rum i huset blir därför ventilerade eftersom ny frisk uteluft kommer in genom ventiler, som är placerade över fönster och i ytterväggar.

Lanseras v.36 2017.

Referensprojekt från Enertech AB CTC

Håby-Lycke 2:15

Håby-Lycke 2:15

Ombyggnad | Munkedal | < 1 Mkr

Ombyggnad av kontorshus i Munkedal. Själva byggnationen startade juni 2007 ti...

Upplaget 3

Upplaget 3

Nybyggnad | Lidingö | Kan ej anges

Nybyggnad av lager magasin förråd som består av en byggnad i Lidingö på 3 vån...

Falken 1

Falken 1

Ombyggnad | Valdemarsvik | Kan ej anges

Ombyggnad av bilverkstad i Valdemarsvik. Själva byggnationen startade maj 201...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...