Nya 4G-kortläsare till ROT-renovering är här

Datum: 13 Maj 2024

Vill du jobba nyckelfritt på stambyten och ROT-renoveringar via 4G-nätet? Nu finns den möjligheten med vår nya 4G-kortläsare.

Snabb responstid och alltid uppdaterad med senaste mjukvaran
Motorvredet låser eller låser upp snabbt efter att du har skannat ditt ID06-kort - om du har behörighet att öppna dörren förstås.

Kortläsarens mjukvara uppdateras automatiskt, kontinuerligt och trådlöst via mobilnätet. Det innebär att din kortläsare inte strular pga gammal mjukvara.

När 2G-nätet läggs ned slutar låsstyrning och personalliggare att fungera – eller?
Vi vet att det finns en oro för att det kommer att bli riktigt dyrt att byta ut utrustning på byggen som endast fungerar på 2G-nätet, men vi vill inte att det ska vara så.

En del av utrustningen som kommer från oss på Entral kommer man kunna uppdatera smidigt med bara en modul. Det är så enkelt att installera så att du kommer att kunna göra det själv. För övrig utrustning kommer vi att erbjuda kostnadseffektiva inbytesprogram för att hålla nere dina utgifter.

Entrals produkter lever länge – så har det alltid varit!
Våra kunder har inte behövt byta ut produkter från oss för att det har kommit nya kortstandarder från ID06 eller för att det har skett ändringar i samhällsutvecklingen.

Bra för dig, bra för miljön - och vi blir glada! Win-win-win!

Kontakta oss för att ta reda på hur våra produkter kan underlätta i ditt arbete eller hur din inbytesplan kommer att se ut.


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår