Ny miljölag om avfallshantering

Datum: 6 Aug 2020

T.ex. i Danmark har det nu beslutats att sortering ska ske i 10 olika fack. Detta är dock långt ifrån alla platser där det förekommer många avfallstyper. På de flesta platser löser 3-4 fack kravet, som t.ex. här i utbildnings- och forskningsministeriets nya lokaler.


Hög flexibilitet garanterar framtiden När du väljer en Bica®-behållare kan du alltid lägga till fler fack. De tillverkas för att vara modulära. Modellen på bilden här har 3 fack på 65 liter var. Om 4,5 eller 6 fack behövs utrustar du helt enkelt fler behållare vid behov. Modellen här är Bica 875.

Enkel daglig tömning och bättre inomhusklimat
Bica®-serien med främre öppningar är tömmas enkelt och snabbt. Detta sparar många timmars rengöring per år jämfört med att behöva arbeta på många olika arbetsstationer och tömma varje fack individuellt. Samtidigt ger en kombinerad station i ett område bättre luft än när det finns t.ex. 25 individuella öppna soptunnor på t.ex. ett kontorsområde.

Bra stil på Mercantec

Mercantec ville ha 4 fack per avfallsstation med ett lock över facket med organiskt avfall. Lösningen här blev två parallella två-facksbehållare modell 867 & 874.

Carbi ApS
Hammershusvej 12 B
DK-7400 Herning
CVR/Moms Nr. DK 39683695
E-post: carbi@carbi.dk


Källsorteringsmöbler och avfallsstationer på den nya webbplatsen
Nu har det blivit enklare att få en översikt över vårt stiligt urval av soptunnor och sorteringsmöbler. Gå till www.carbi.dk och skriv S30 i sökrutan. Då får du alla behållare som fritt kan kombineras i samma serie. Bica-serien kan du nämligen bygga upp steg för steg vid behov. Vi har också gjort en enkel illustration här.

Vi vill också göra anpassningar, som i exemplet nedan. Den här har vanligtvis 3 x 65 liter, men här 2 x 65 + 95 liter för restavfall.


Kontakta oss och då diskuterar vi dina behov och möjligheter.
Med vänlig hälsning och vi hörs snart.
Carbi-teamet

Referensprojekt från CARBI ApS

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Nybyggnad | Stockholm | Ca 260 mkr

Nybyggnad av utställnings/mässlokal som består av en byggnad i Stockholm på e...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår