Ny katalog från ABC Solutions

Datum: 5 Sep 2018

Monteringsklara trappor, räcken & ramper till byggbranschen i Sverige och Norge. Industriellt eller barnsäkert utförande. Välj ABC Solutions priseffektiva lösningar från standardsortiment eller modifiera och bolla idéer med oss för att få fram din unika design.
Här har du en materialleverantör som levererar lätt, rätt och i tid.

Räcken

ABC Solutions levererar olika typer av räcken i stål för ett brett användningsområde, t.ex för balkonger och loftgångar. Men även i betongtrappor. Detta gäller även för avgränsningar och industriell miljö. Söker du priseffektiva räckeslösningar kan du använda våra standardlösningar som även återfinns i spiral- och raka trappor. Så som Bas 1, Modern- och Variaserien.

Spiraltrappor
Söker du lättmonterad och hållfast spiraltrappa av stål? Vi erbjuder förutom standardlösning för barnsäker eller industriell trappa ytterligare fem olika räckestyper och sju stegalternativ att kombinera mellan som standard. Dessutom kan du i de flesta fall även komma med egna önskemål på materialval.

Raka trappor
Monteringsklara trappor levereras normalt i lösa delar som byggset inkl. nödvändiga bultdetaljer. Genom att kombinera olika räckes- och stegtyper passar en ståltrappa de flesta byggen. Kan även kombineras med våra spiraltrappor för så kallad kombitrappa. Även här kan du i de flesta fall även komma med egna önskemål på materialval.

Ramper för handikappanpassning, tillgång eller industri
Boverkets byggregler och detaljer för ramper kan kännas krångliga att följa. Beställer du en ramp från ABC Solutions, går vi gemensamt igenom bästa möjliga lösning för slutprodukten. Vi guidar dig så rampen inte bara passar på plats, utan även så den följer boverkets byggregler.

Kombitrappa
Platsbesparande och läcker lösning. Vår kombitrappa kan precis som våra raka- och svängda trappor levereras i mängder av utföranden. Detta genom att helt enkelt blanda steg och räckestyper från vårt standardsortiment.

Gallerdurk
Gallerdurk används till bland annat gånggaller, entrégaller, körbara galler, handikapp-/lastramper, stängsel, ventilationsgaller mm. ABC Solutions levererar de flesta gallerdurkstyper. Allt från obehandlade paneler, till syrafasta formkapade galler, klara för montage. Behöver du få hjälp med projektering står vi även till tjänst där.

Ytbehandling
Normalt levereras alla våra konstruktioner för exteriör miljö varmförzinkade. Varmförzinkning är en priseffektiv och mycket bra metod för rostskydd. Efter stålet gått igenom sin förbehandling doppas det i ca 450 graders zinkbad. Där sker en kemisk reaktion och en järn/zinklegering bildas. Detta ger ett mycket effektivt rostskydd, som dessutom är självläkande. En ny varmförzinkad produkt har en glänsande silveryta. Efter några veckor övergår den sakta till en matt grå kulör.

Bläddra i den nya katalogen här!

Referensprojekt från ABC Solutions AB

BRF Vågen

BRF Vågen

Halmstad

Kanikenäsbanken

Kanikenäsbanken

Nybyggnad | Karlstad | 200-300 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus i Karlstad. Själva byggnationen startade januari ...

Nowaste

Nowaste

Nybyggnad | Helsingborg | 220 Mkr

Nybyggnad av godsterminal som består av en byggnad i Helsingborg på ett vånin...

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...