Ny golvränna ger ett obrutet golv i moderna badrum

Datum: 18 Maj 2022

Glöm den trista golvbrunnen i duschen! Nu lanserar TECE golvrännan TECEdrainprofile med anpassningsbar längd. Golvrännan ger ett helt obrutet och slätt duschgolv, vilket skapar en exklusiv känsla i badrummet. Dessutom matchar material och färger den moderna spolknappen TECEsquare och blandare från ledande leverantörer. TECEdrainprofile lanseras i juni.

– Ju mer enhetligt ett duschgolv är, desto rymligare och lyxigare uppfattas rummet. TECEdrainprofile passar för de allra flesta golvmaterial och fungerar för både träbjälklag och ingjutning, säger produktchef Jonas Elfborg.

En stor fördel med TECEdrainprofile är att längden på rännan kan anpassas efter duschens bredd. Den eleganta infällda golvrännan kan placeras tätt intill väggen, vilket gör det möjligt att få ett obrutet golv även med stora moderna kakelplattor. Tack vare den inre lutningen rinner vatten och smuts rakt ner i avloppet mitt i profilen och själva rännan hålls enkelt ren med en trasa.

TECEdrainprofile finns i de moderna färgerna rostfritt stål, svart, guld, rödguld och svart krom. Alla färger förutom den svarta, finns i både polerat eller borstat. Golvrännan matchar även TECEs spolknapp TECEsquare och blandare från hansgrohe/AXOR.

Golvrännan har en miljövänlig PVD-beläggning som gör den extra motståndskraftig mot repor och slitage. Förutom att beläggningen ger en mycket tålig yta är den även enkel att hålla ren.

TECEdrainprofile finns i flera längder mellan 800 mm och 1600mm. Golvrännan är testad av det oberoende testinstitutet RISE och certifierad med fler än 20 tätskiktssystem.

info@tece.se
Telefon +46 10 200 81 40

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår