Nu blir vi Saferoad Sverige AB

Datum: 16 Maj 2018

För att förbättra vårt utbud till kund, positionera oss för fortsatt tillväxt och säkra en lönsam verksamhet har Saferoad Traffic, Saferoad Birsta och Saferoad Vägbelysning förenats och bildat nya bolaget Saferoad Sverige AB. Det nya bolaget har en stark regional närvaro i hela Sverige och erbjuda ett unikt utbud av trafiksäkerhetsprodukter och lösningar. Saferoad Sverige kommer kunna arbeta med allt från enkel produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. Läs mer här!

Våra affärsområden
Vi delar vi in vår verksamhet i tre affärsområden: skylt och teknik, belysning och räcke. Skylt och teknik består i stora delar av gamla Traffic-sortimentet: vägmärken, uppsättningsmaterial, fundament, uthyrning, utbildning, tjänster samt avstängning. Belysning innefattar utveckling och konstruktion av bärare för skyltar så som skyltstolpar, portaler och bärare för belysning som master och stolpar och större konstruktioner som kommunikationsmaster. Räcke innefattar väg- och broräcken, gång och cykelbaneräcken, bullerskärmar samt betongbarriären DELTABLOC. Läs mer här!

Organisationsnummer
Saferoad Sverige AB:s organisationsnummer är 556030-8073.

Hemsidor
En ny gemensam hemsida kommer lanseras under året. Tillsvidare använder ni:
> saferoadtraffic.se
> saferoadbirsta.se
> saferoadvagbelysning.se

Sociala medier
Facebook
Linkedin
Youtube
Instagram

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...