Nu är nya generationens Mountit här

Datum: 25 Jun 2019

Global Lift Group lanserar nu den uppdaterade versionen av Mountit-utrustningen, som består av: Multi trolley, stacker och mounter. Detta set är perfekt för gipsmontering och gör transporten från ”väg till vägg” smidig, snabb och möjlig för bara en person. Vi har tagit till oss den feedback vi fått från våra kunder och vidareutvecklat Mountit, som nu både erbjuder den snabbaste och mest prisvärda ergonomiska monteringen av t.ex. väggar och tak.

Ergonomin är extra viktig eftersom vi vill ta väl hand om alla ryggar som varje dag lyfter alldeles för tungt. Denna utrustning gör jobbet istället.

Förutom nämnda set finns även EasyMounter och MiniMounter. MiniMounter kan lyfta en gipsplatta ända upp till ett tak på 360 cm höjd – där snedväggar inte utgör minsta problem. På så sätt kan taket monteras av bara en person, vars rygg skonas samtidigt som det blir fler händer över.

EasyMounter kan gripa om fönster eller dörrar, lyfta och hålla dem på plats tills de kan fixeras vid monteringen. På så sätt behövs det bara en person för att montera fönster och dörrar – tunga lyft undviks och ingen ytterligare person behöver hjälpa till.

Alla delar i denna serie har fått både ett kvalitetslyft och Global Lift Groups klassiska röda färg – samma färg som pryder deras kvalitetsglasliftar och multilyftare, som används på många ställen i Danmark och i utlandet.

Global Lift Groups produkter skonar ryggen, ekonomin och materialet. För oss är ett lyft inte bara ett lyft, och det är därför vi lyssnar på våra kunders behov så att vi kan ta fram de bästa lösningarna gemensamt.

Tillsammans lyfter vi på flera nivåer – We lift it up where it belongs.

Kontakt: pc@globalliftgroup.dk eller tlf: +45 23 69 84 02

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår