Nordiska nätlösningar

Datum: 23 Maj 2019

Vi måttanpassar en mängd olika typer av nät. Vi kan leverera enbart varor eller ansvara för helhetslösningar med totalleverans. Material som vi jobbar med är Polypropen, Stål, Aluminium och Naturmaterial.

Allvarliga olyckor sker varje år med byggställningar i kombination med helt tät plast. Den vindtäta plasten blir som ett vindfång och genererar extrema krafter som kan få en hel ställning att kollapsa oavsett hur bra förankrad den är.

Vi anser att man skall ha nät med vindgenomsläpp så långt detta är möjligt. Då kan man också förankra dessa väl med t ex certifierade spännband utan risk för vindfång.

Pris & plankalkylator >> Se ditt uppskattade pris direkt!

De stängsel och staketfirmor som vi samarbetar med vittnar om att till och med markgjutna staket kan ge vika på grund av plastbanderoller och liknande vindtäta plaster. Detta visar vilka enorma krafter som vindfång kan ge upphov till. Att förankra byggnadsställningar i fasader tillsammans med helt vindtäta väderskydd kan ge en falsk trygghet.

Använd nät istället. Helt vindtäta plastskydd bör endast användas när det inte blåser för mycket (om överhuvudtaget). Detta gäller även tält, dessa kan man heller inte ha uppställda med tältduk på i för stark vind oavsett hur de är förankrade eller inte. Skillnaden är bara att skadan kan bli klart större på en byggställning.

Mer om produkten Skyddsnät

Skyddsnät

Måttanpassning och fri konsultation kring skyddsnät. Våra skyddsnät skyddar allt från personfall till lösa objekt, fåglar och betonglossning. Vi älskar kundanpassning och dialog kring kundunika projekt.

Vi erbjuder fri konsultation kring nättyper och behovsanalys. Behöver ni besiktning, Installation och årliga certifieringar så ordnar vi detta. Industrinät Nordiska Nätlösningar är 100 % specialiserade på nät och samarbetar med 6 fabriker inom EU för att säkerställa rätt material och lösning för varje projekt.

Sidoskydd nät för byggställningar

Sidoskydd nät för byggställningar

Ett Polypropennät garngrovlek 5 mm.

Läs mer

Skyddsnät 2 mm 20 mm maska

Skyddsnät 2 mm 20 mm maska

Ett polypropenät garngrovlek 2 mm.

Läs mer

Skyddsnät 2,5 mm 25 mm maska grön

Skyddsnät 2,5 mm 25 mm maska grön

Skyddsnät för golfranger, tillverkat av 2,5 mm garngrovlek, 25 mm maska.

Läs mer

3 mm 40 mm maska grön, svart, vit, blå, röd
Skyddsnät 3 mm 40 mm maska

Skyddsnät 3 mm 40 mm maska

Grön svart, vit, blå, röd

Läs mer

Skyddsnät 5 mm med 45 mm maskstorlek

Skyddsnät 5 mm med 45 mm maskstorlek

Ett starkt sidoskyddsnät även klassat för person fallskydd.

Läs mer

Skyddsnät 3 mm 100 mm maska svart

Skyddsnät 3 mm 100 mm maska svart

100 mm maska, svart. 3 mm.

Läs mer

Skyddsnät 3 mm 100 mm maska grön

Skyddsnät 3 mm 100 mm maska grön

100 mm maska, grön. 3 mm.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår