noraplan® valua

Datum: 25 Nov 2015

Inspirerad av naturen, optimerad för dig.

Naturligt, oregelbunden design
Precis som alla nya produkter från nora systems är designen av noraplan valua ett resultat av internationella arkitektworkshops. - "Planerarna önskade sig en golvbeläggning med ett naturligt, oregelbundet utseende som sprider värme och trivsel”, förklarar Dirk Oswald, produktchef hos nora systems.

Den strukturerade ytan ger golvet liv och dessutom ett djup och en högkvalitativ elegans. noraplan valua kombinerar autenticiteten hos materialet gummi med en oregelbundenhet som påminner om naturens. Verkställande direktör Andreas Mueller är övertygad:- ”Med noraplan valua har vi en produkt för alla användningsområden där miljön måste vara trivsam samtidigt som det ställs höga funktionella krav”.

Den nya golvbeläggningen vinner inte bara på sitt attraktiva utseende – materialegenskaperna hos det permanent elastiska gummit gör också sitt. Det har hög tilerans, är extremt motståndskraftigt men fortfarande ergonomiskt, har fantastiska akustiska egenskaper och är lättstädat. Som kvalitetsprodukt ”Made in Germany” uppfyller noraplan valua alla krav på en hållbar golvbeläggning med lång livslängd. - ”Både för oss arkitekter och för byggherrarna är den säkerhet vi får genom att installera nora gummigolv ett oerhört viktigt kriterium”, poängterar Markus Schmale från Schmale Architekten GmbH.

32 attraktiva färger och olika format
Med sina 32 attraktiva färger – åtta med lätt och 24 med kraftigare marmorering – möjliggör noraplan valua maximal designfrihet. Vad gäller färgsättningen inriktade sig nora systems på en naturlig färgsättning, samtidigt ville man med hjälp av utvalda accentfärger tillgodose den ökade efterfrågan på färg som ett designinslag på golvet.

Finns att få både som klassisk rullvara och som plattor med fasad kant. Finns i både två och tre millimeters tjocklek.

Autentiskt, högkvalitativt, komfortabelt – noraplan valua släpper in naturen och gör varje rum till en trivsam miljö.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår