Nödljusarmaturer med kondensatordrift

Nödljusarmaturer med kondensatordrift

Armaturer i ESCAP-serien är kombinerade med underhållsfrihet och miljövänlighet. Det traditionella batteriet har ersatts med kondensatorer med livslängd på över 10 år.

Armaturer med inbyggda batterier har stor flexibilitet men kräver mer underhåll på grund av batteriernas korta livslängd.
Teknoware har löst detta genom att i ESCAP-armaturerna ersatt batterierna med kondensatorer. Detta är en teknisk lösning som utnyttjar kraften i kondensatorerna så att man i kombination med effektiva LED fått fram en nödbelysningslösning som är underhållsfri med lägsta miljö påverkan och som klarar stora temperatur växlingar.

Armaturer med kondensatorer har en snabb återuppladdning vilket dessutom gör anläggningen säkrare. Att välja en nödljusarmatur med kondensatordrift är ett mycket prisvärt alternativ till låg totalkostnad.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår