Närproducerat och lättstädat badrumsporslin

Datum: 24 Nov 2017

Ifös senaste WC-stol, Ifö Spira Rimfree®, saknar helt spolkant. Det gör att WC-stolen är väldigt enkel att rengöra och mer hygienisk. Utan spolkant har smuts och bakterier ingenstans att gömma sig vilket gör städningen snabb och smidig. Ifö Spira har också den extra rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean som är så jämn att smuts och kalk har svårt att få fäste.

WC-stolens cistern gjuts i ett stycke och har en separat innercistern för vattnet. Det gör att ingen dammsamlande kondens bildas på ytan och inga skarvar finns där smuts samlas. Ifö Spira har funktionen Fresh WC. Du stoppar enkelt i en tablett via spolknappen och vid varje spolning frigörs en liten mängd färg och doft som gör din toalett fräschare.

Serien Ifö Spira är något så unikt som badrumsporslin tillverkat i Sverige. I Skåne, vid Ivösjöns vackra strand, ligger fabriken som har producerat porslin sedan 1887 och badrumsporslin sedan 1936. I drygt 80 år har högkvalitativa badrumsprodukter lämnat fabriken i en strid ström.

Serien Ifö Spira är formgiven av den danske designnestorn Knud Holscher.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår