När design, funktion och kvalitet har betydelse....

Datum: 6 Maj 2019Välj en stilren sockel som höjer den estetiska känslan i rummet samtidigt som den löser problematiken med skarvar och övergångar på ett snyggt och stilrent sätt. Alla sockellister finns med självhäftande funktion och färdiga detaljer som inner/ytterhörn/skarvar/ändavslut, enkelt montage med funktioner som ger ett slutresultat utöver det vanliga.

Metal Line är ett typexempel på hur produkter utvecklas. Sockellisten har en stilren design, enkelt montage och nu med den unika funktionen: akustikdämpande effekt. Ljudnivån reduceras redan vid källan, som är golvet i detta fall. Genom att absorbera ljud som färdas längs golvet så motverkar listen ytterligare spridning av ljudet med upp till 6 dB A. En funktion som behövs i alla miljöer och som Olive Sverige kan erbjuda till deras sockellister i aluminium och rostfritt stål i standard höjder från 40–100 mm. Men behoven är olika och flexibelitet att tillverka efter kundens önskan är viktig.

Metal Line 90 Tyst är en metallsockel med egenskaperna som ger ett kliniskt, stilrent och kvalitetshöjande intryck och lugnar ljudnivån i den offentliga såväl som den privata miljön.

Mer om produkten Sockellister

Sockellister

Olive Sveriges sockellister är tåliga och skyddar vägg-/golvslut samtidigt som de bidrar till en elegant inredningsdetalj i rummet. Standardmått för sockellisterna är 40-100 mm, andra dimensioner kan erhållas på begäran. Matchande delar för skarvar, avslut och ytter-/innerhörn finns.

Sockellister

Sockellister

Produktöversikt

Läs mer

Sockellister - Katalog

Läs mer

Materialegenskaper

Läs mer

Olive Sveriges lister är alltid enkla och snabba att montera

Läs mer

Monteringsvideo

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår