Multifunktionella brandglas till Økren Portal i Oslo

Datum: 21 Nov 2022

Kombinerad säkerhet och komfort i en produkt från Vetrotech

Vetrotech har levererat brandglaslösningar till Økren Portal i Oslo, en kommersiell byggnad på över 80.000m2 . Med stort fokus på hållbarhet och komfort, erbjuds det allt från flexibla kontorslokaler till restaurang- och kulturupplevelser för besökare och anställda, samt även ett hotell. Økern Portal är byggt för att värna om den biologiska mångfalden och bidra till att utveckla närmiljön med en tydlig vision: ”Ett hållbart samspel mellan näringsliv och närmiljö”.

För att hitta de bästa lösningarna och möta byggherrens krav, har vi från projektets start haft en nära dialog med vår samarbetspartner H-fasader AS

Morten Dalby säger: Tillsammans har vi funnit de bästa lösningarna för de brandkrav som ställts på projektet, när det kommer till interiör, golv och fasad.

Brandskyddande glas som levererats till projektet:
    - CONTRAFLAM till invändiga lösningar där det även var krav på design.
    - CONTRAFLAM IGU till utvändiga fasader där det var krav på u-värde och solskydd.
    - CONTRAFLAM Stadip Lite-Floor till golvglas med brandkrav.

Vetrotech tillhandahåller alla former av brandskydd med våra CONTRAFLAM produkter, med möjlighet till multifunktionallitet. Detta betyder att CONTRAFLAM kan kombineras med ljudfolie, screenprint, säkerhetsglas, frostat glas, energi- och solskyddsglas och persienner för att bara nämna några exempel.

Intresserad av mer information? Läs mer på specialtillverket glas eller kontakta Vetrotech på tlf. + 45 7022 5258.

Mer om produkten SPECIALTILLVERKAT GLAS

SPECIALTILLVERKAT GLAS

SageGlass är marknadsledande inom dynamiskt glas. Färg och klarhetsnivåer kan regleras för att reglera dagsljus, värme eller bländning, vilket gör denna glaslösning helt automatisk, tyst och energieffektiv: Fasaden eller takfönstret är gjort intelligent och sammankopplat för din njutning.

Till skillnad från traditionella solskyddssystem förblir SageGlass alltid transparent och ger utsikt över omvärlden.

KUNSKAPSCENTRUM

KUNSKAPSCENTRUM

Broschyrer, datablad etc.

Läs mer

Ladda ner datablad
Ladda ner CAD
Ladda ner BIM

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår