Moland, stort urval, störst erfarenhet på WPC

I 15 år har molandgruppen sålt WPC, tillverkad av de bästa råvarorna: inget innehåll av bambu, ca. 60% trä, 30% HD PI plast och ca. 10% tillsatser.
Vid privat bruk med easyplank+, räcker det med ett regelavstånd på 60 cm, och med den nya spännande easyplank art, gäller ett regelavstånd på 40 cm.

Ut över vackra plankor I naturliga färger med en begränsad changering över tid, uppnås besparing på underhåll, slipning, skydd, inoljning, mm.
Som är återkommande, istället krävs enbart vanlig rengöring. Vår unika nyhet easyplank art har en stängd yta där en ännu bättre prestanda erhålls.

Easyplank+ och art är färdiga kompletta system med tillbehör och lösningar på alla detaljer och frågor. Brädorna levereras I olika dimensioner och färger. Brädorna är vändbara, så olika ytor kan väljas.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår