Modern och stilfull entré med marknadsledande fastighetsboxar

Datum: 12 Jun 2024

Vintergatan 3 välkomnar sina boende med en modern och stilfull entré med Dinbox fastighetsboxar. Denna eleganta och funktionella postlösning syftar till att höja boendestandarden och erbjuda en bekväm posthantering som passar varje fastighets behov i hela Sverige.

Kliv in i en modern och stilfull entré på Vintergatan 3 i Sundbyberg, Stockholm. Här möts du av en elegant atmosfär med fokus på detaljer för att skapa en trivsam hemmiljö för de boende. Dinbox fastighetsboxar står smakfullt placerade på träbänkar med skinn-sittbäddar. Här finns två postboxanläggningar i entrén av modellen Kompakt Analog från Svenskboxen, i en stilfull skiffergrå färg (7015).

Dinbox höjer boendestandarden och hjälper fastigheter över hela Sverige att erbjuda en smidig och trevlig posthantering som passar fastighetens specifika behov. Oavsett om det är en stor fastighet eller en mindre byggnad, så strävar vi alltid efter att erbjuda en modern och bekväm boendeupplevelse.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår