• Missa inte Cit i Lä® i Bygglov i TV4 1 mars

Missa inte Cit i Lä® i Bygglov i TV4 1 mars

Vindskydd på sekunden
Med Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning väljer du själv om du vill ha ÖPPET FÖR SOLEN ELLER STÄNGT FÖR VINDEN. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Cit i Lä® finns som fast glasräcke, höj- och sänkbart vindskydd och med fast överljus för en komplett inglasning.

Vit, svart eller kanske röd?
Cit i Lä® är i standardutförande aluminiumfärgade men det går också att få dem pulverlackerade i en mängd olika kulörer. Den nedre fasta delen kan förses med folie i olika mönster och färger.

Välj en kvalitetssäkrad produkt
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är testad för vindlast och personsäkerhet hos RISE/SP – Research Institutes of Sweden. Cit i Lä® är också CE-märkt enligt EN 1090 och därmed godkänd för installation på balkonger och terrasser där det finns risk för fall- och personskador.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.


Svalson AB
Svalson AB är ett norrbottniskt företag som grundades 1981 och har idag ca 40 anställda. Vi tillverkar eldrivna skjutluckor till receptioner, restauranger, sjukhus, polisstationer och till miljöer med höga säkerhetskrav. Vår höj- och sänkbara inglasning har flera användningsområden, som räcke/vindskydd till restauranger, caféer, balkonger och altaner och som smart avskärmning till arbetsplatser. Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i vår fabrik i Öjebyn strax utanför Piteå, 130 km söder om polcirkeln.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår