Bostadsmässan i Lovisa

På Bostadsmässan kan man bekanta sig med helt nya hem, som till största delen är byggda av vanliga familjer som flyttar till deras nybyggda hus efter den månadslånga mässan.

Produktkopplingar: Walk in closet

Walk in closet

Utnyttja ett helt rum för förvaring och låt ditt sinne vila.

Byggare värdesätter individuella lösningar i sina hem

Nybyggandet styrs ofta av individuella, tidlösa och kvalitativa inredningsval, med målet att skapa så långlivade lösningar som möjligt. I Finland är Bostadsmässan huvudscenen för nybyggnation, där får man en god uppfattning om vilka inredningslösningar som är populära. På Bostadsmässan kan man bekanta sig med helt nya hem, som till största delen är byggda av vanliga familjer som flyttar till deras nybyggda hus efter den månadslånga mässan. Mässan hålls på en ny plats varje år. När det gäller förvaringsmöbler var trenden på Bostadsmässan 2023 att visa upp imponerande walk in closets, integrerade lösningar och undvika spill-utrymmen med smarta förvaringslösningar. Mirror Line genomförde flera förvaringslösningar till årets Bostadsmässa i Lovisa, såsom walk in closets, skjutdörrsgarderober och garderober med gångjärnsdörrar.

Mirror Lines förvaringslösningar på Bostadsmässan i Lovisa
I Villa Kuningatar önskades det att förvaringsmöblerna skulle smälta så harmoniskt som möjligt in i inredningen, så i entrén och i sonens sovrum installerades garderober med FRAMELESS- skjutdörrar. Dörrarna är målade i samma nyans som väggarna, vilket ger utrymmen en sömlös look. "Mirror Line är ett professionellt och kompetent företag som förstår vikten av bra kundservice. Vi kände oss sedda och hörda under hela processen." - säger husägaren Maria.

I Talo Ledvance är förvaringslösningarna en viktig del av inredningen. Huset har begränsade kvadratmetrar, men familjen har ändå stora förvaringsbehov, så förvaringsutrymmen har skapats på uppfinningsrika ställen. Produkter från Mirror Line finns i hallen, barnens rum, walk in closet, under trappan, i sovrummen och tvättstugan. Många smarta lösningar implementerades i huset, såsom en hallgarderob som sträcker sig över tre meter, en FRAMELESS - skjutdörrsgarderob som finns nedanför ett loft och en garderobslösning i barnens rum, som bildar en trappliknande helhet. "Vi ville ha skräddarsydda förvarningssystem, både när det gäller mått och funktion. Utmaningarna i vårt hem uppstod nämligen på grund av sneda tak och fem meters takhöjd i gemensamma utrymmen. Med standardprodukter hade vi inte kunnat använda kvadratmetrarna så smart." – Berättar mamma Hanna-Maija.

Finnlog Wisdom House är byggd efter en vuxens behov. I det här hemmet står minimalism och det praktiska för de viktigaste komponenterna. I entrén finns en skjutdörrsgarderob i en mörk grafitfärg. Skjutdörrarna är en kombination av klar spegel och svart Nano-aluminiumram. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet med garderober på tre väggar. Garderoberna skapar en vacker U-formad walk-in-closet med gott om förvaringsutrymme. "Samarbetet med Mirror Line gick smidigt och enkelt. Servicen var bra och installationen gick lätt." – säger husägaren Tommy Hellsten.

Pålitligt samarbete i fokus
Bostadsmässanobjekt är ett bra exempel på hur måttanpassade produkter kan användas för att skapa individuella lösningar som anpassar sig efter personliga önskemål när det gäller dimensioner, funktionalitet och utseende. Mässbyggandet innebär många utmaningar, där man utöver många andra faktorer, måste ta hänsyn till mässans schemalagda tidtabeller. I dessa situationer är pålitliga samarbetspartners och strikta tidtabeller nödvändiga för ett välplanerat byggprojekt. Enligt Maria, från Villa Kuningatar, fick de bra kundservice från Mirror Line från början till slut. "Kundservicen och installationen fungerade mycket bra. Om något saknades, åtgärdades problemet snabbt och smidigt".

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Fler produkter från Mirror Line AB

Industrivägg

Industrivägg

Skapa ett rum i rummet med en industrivägg.


Skjutdörrar

Skjutdörrar

Ge ditt hem ett nytt utseende med Mirror Lines stilrena och användarvänliga s...


Garderober

Garderober

Glömma kaoset med hjälp av smart förvaring - Utan att tumma på stilen.


Inbyggda skjutdörrar

Inbyggda skjutdörrar

Skjutdörrar som monteras inne i väggen ger en enhetlig look till utrymmet.


Referensprojekt från Mirror Line AB

R Mokki Oy - Kontorslokaler

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår