Minskad belastning på bjälklag

Datum: 27 Jun 2014

Varför ska du gjuta med CellBetong?
CellBetong är med i BASTA registret och har utvärderats hos Byggvarubedömningen och SundaHus Miljödata. CellBetong är ett lättanvänt och homogent material med goda isoleregenskaper. CellBetong har låg vikt, brett användningsområde och stor beständighet.

CellBetong kan med fördel pumpas och den passar lika bra på plana ytor som i svåråtkomliga hålrum. Perfekt i golvbjälklag, vid renovering och tilläggsisolering av tak och i källare. CellBetong ger en formstabil gjutning med hård och motståndskraftig yta.

Sparkroppar - MODULO
MODULO® SYSTEM ingjutes vid volymbyggnad i golvkonstruktioner. Det skapar en ventilerad golvkonstruktion gjuten i ett enda stycke. Formen bildar en platta på en matris av pelare, denna lösning ger hög strukturell styrka till byggnaden, minskar vikten i konstruktionen och ger snabbare uttorkning av betongen i byggskedet. De sanitära tomrummen underlättar ventilation och ger goda förutsättningar att transportera bort fukt och radongas.

MODULO® gör det möjligt att gjuta balksystem och golvyta i en enda omgång vilket sparar tid. En enda gjutning betyder även extra säkerhet och stabilitet för konstruktionen.

Modulo är med i BASTA registret och bedömd i Byggvaubedömningen samt SundaHus Miljödata.

Referensprojekt från Cellbetong i Sverige AB

Friends Arena

Friends Arena

Nybyggnad | Solna | 2,8 mdr kr

Sveriges nya nationalarena, Friends Arena i Solna byggdes för att kunna anpas...

Baggen 20

Baggen 20

Ombyggnad | Stockholm | Ej officiell

Ombyggnad av flerbostadshus i Stockholm. Själva byggnationen startade januari...

Riksdagens hus

Riksdagens hus

Utv. renovering | Stockholm | Kan ej anges

Utv. renovering av kulturhus som uppgår till 7 byggnader i Stockholm. Själva ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår