Miljöcertifierade kapprum

Datum: 22 Okt 2021

Flexibel och hållbar kapprumsinredning för pedagogiska miljöer

Innanför dörren sätts tonen för dagen. En strukturerad och välkomnande miljö skapar en trygg atmosfär för alla. Få miljöer måste tåla lika tuffa tag som kapprummet. På Lekolar hittar du flexibla kapprumsserier med robust konstruktion och lång livslängd som uppfyller kraven för flera miljöstandarder.

Vår kapprumsserie Flexi fack tillverkas i 18 mm tjock svanenmärkt och FSC-certifierad björkkryssfanér. Flexi har tre olika modulbredder i standardsortimentet. Modulerna finns som vägghängda eller fristående. Fronter och sittbänkar finns i flera olika färger, koordinerade med vårt övriga sortiment. Detta gör att du kan skapa en egendesignad lösning som passar dina specifika förutsättningar och behov.

Vi tillverkar även Flexi i specialmått och fler färger enligt önskemål. Serien är rekommenderad av Byggvarubedömningen, finns med i SundaHus miljödata och uppfyller kraven för Giftfri förskola och är dessutom Svanenmärkt.
Läs mer på lekolar.se/flexi

Wille skensystem med väggskenor eller fristående moduler ger struktur och flexibla lösningar. Till väggskenor väljer du till hyllplan, sittbänkar, skohyllor, stövellister och bygger en skräddarsydd lösning. Wille kan även användas som biblioteksinredning med avdelare, i skötrummet, i ateljén där färg och material förvaras. Wille kommer i ett antal standardfärger och kan dessutom lackeras i våra Premiumfärger för att matcha övrig inredning.
Läs mer på lekolar.se/wille

Wille är accepterad av Byggvarubedömningen, finns med i SundaHus miljödata och uppfyller kraven för Giftfri förskola.

Kontakta oss på bygg@lekolar.se för hjälp med DWG-filer, ritningar eller snabba offerter! Du kan också hitta produktinformation och DWG-filer på BIMobject.

Kontakt
bygg@lekolar.se
0479-19900

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår