MIA® STORM SMART

Datum: 25 Feb 2021

Fördröjning och uppsamling av dagvatten

Bevattningsförbud blir allt vanligare och införs när det är torrt ute för att garantera att det finns vatten för hushåll och matlagning. När ett bevattningsförbud införs innebär det att du inte får vattna i trädgården eller tvätta bilen med trädgårdsslang. Vatten är en naturresurs som vi bör vara rädda om och hantera varsamt. Därför kan vi samla in regnvatten som kan användas under bevattningsförbud och därmed spara på vårt dricksvatten.

MIA® STORM SMART samlar enkelt in regnvatten. Dessa magasin installeras på frostfritt djup under mark så de inte tar upp någon plats i trädgården. Du kan använda det uppsamlade vattnet till att bl.a. vattna, tvätta bilen eller putsa fönster. Då kan du också glädja dig över att vattnet inte kostat någonting.

Fungerar även som mindre fördröjningsmagasin vid stora regn- och flödesvolymer.

För trädgårdsbruk - Produktblad

Allmänt bruk - Produktblad

Mer om produkten Dagvattenkassetter

Dagvattenkassetter

Dagvattenkasetter är en produktgrupp som inkluderar två olika dagvattensystem; MIA STORM PRO och MIA STORM. Båda är system för uppbyggnad av dagvattenmagasin. Det ger en effektiv dagvattenhantering, fördröjning, infiltration och uppsamling. MIA STORM PRO består av block, clips, topp-, botten- och sidoplatta, semimodul, topplock, anslutningsplatta samt tupe. Varje modul har inspektionskanaler så att strukturen kan inspekteras och spolas i strukturens konstruktion. MIA STORM är idealisk för djupare applikationer och kan rymma ett brett utbud av trafikbelastningar, från gågator till stora HGV-parker. Modulkassetterna kombineras för att ge vattenlagringsstrukturer för att hjälpa till med lokaliserad översvämning och ytvattenhantering. Modulsystemet består av fyra olika kassetter; MIA-Storm, MIA-Storm Light, MIA-Storm Xtra, MIA-Storm Inspect

Matrix Platta Liten

Matrix Platta Liten

Produktöversikt

Läs mer

Matrix Platta Stor

Matrix Platta Stor

Produktöversikt

Läs mer

MIA Dubbelkassett 233L
MIA Singelkassett 119L
MIA Trippelkassett 347L
Broschyr - MIA DAGVATTENKASSETTER
Mia Storm Dagvattenmagasin installation
Mia Storm pro Dagvattenmagasin installation
MONTERING OCH INSTALLATIONSGUIDE MIA DAGVATTENKASSETTER
Byggvarubedömning MIA STORM
Byggvarubedömning MIA STORM PRO
Teknisk dokumentation - Rainbox 3S

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår