Marknadens mest sålda kistkylare?

Datum: 29 Apr 2020

KK3 - Norskproducerad kistkylare


KK3 är ett standard kylrum med 3 celler för lagring av kistor och likbritsar. Vi har också vår egen skräddarsydda elektriska hiss med stabiliseringsskivor för att lyfta och sänka kistor och britsar anpassade för hissen och skåpet. De är byggda i rostfritt stål och kylrummet levereras med bakterieresistenta ytor inifrån och ut. Kylrummet är byggt för ett valfritt temperaturområde mellan + 4 till + 8 * C

Kylrummen är tillverkade i Norge och byggda i enlighet med bestämmelserna om infektionskontroll, med FoodSafe-laminerade stålplåtar och PUR-skum som ger en oslagbar isolering och endast 53 mm tjocka väggar. Kylaggregatet är av plug and play-typen och kan endast anslutas med ett uttag, så att du kan montera kylrummet även på önskad plats.

Du väljer om kylrummet ska användas för kylning av kistor, britsar eller båda. Kistkylarna har sålts med stor framgång under många år och är förmodligen Norges bästsäljande och billigaste på marknaden. Vi kan också leverera enligt BREEM-bestämmelserna med köldmediet R600a (GWP 2)

Thermocold har under många år levererat, tillverkat och utvecklat kistkylare till olika institutioner. Vi har hög kompetens inom området och används ofta som en rådgivande part för arkitekter och entreprenörer i startfasen för olika projekt. Vi har god uppföljning och kontakt med slutanvändare för att kunna kvalitetssäkra produkten och underlätta rätt lösning.

Thermocold har lång erfarenhet av och hjälper arkitekter, sjukhus, entreprenörer, vårdhem, kapell, begravningshem till charterkistor som större båtar och logistikavdelningar.

Ladda ner broschyren här:

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår