Lykthus och Stadsstolpar i klassiska modeller

Datum: 10 Okt 2018

Gamla Stan är ett lykthus som finns i många kulturhistoriska miljöer. Hållbar belysning, hantverksmässigt tillverkat i koppar efter antik förlaga.

Kulturbelysning tillverkar utomhusbelysning avsedd för gamla stadsmiljöer och klassiska byggnader. I vår kollektion Stad & Park kan vi tillhandahålla ett stort sortiment av äldre stadsstolpar. Alla hantverksmässigt tillverkade efter gamla modeller i gedigna material som gjutjärn och smide.

Vår kollektion består av merparten av Nordens stadstolpar och fasadarmaturer, godkända där antikvariska krav ställs. Vi har ett nära samarbete med såväl modelltillverkare, konstruktörer, gjuterier, smidesverkstäder samt plåt- och kopparslagare. Därför har vi även möjlighet att special tillverka nya modeller, då enligt beställares förlagor och i samband med projekt. I vår kollektion för Stad & Park har vi även parksoffor i gjutjärn efter antika modeller.

Vi brinner för att bevara och förvalta våra vackra gamla stadskärnor med estetiskt formgivna armaturer i hållbara material för framtiden.

Varmt Välkomna in på vår hemsida och att kontakta oss för mer information och inspiration.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...