Ljusdesign – från standard till extraordinärt

Datum: 14 Maj 2024

Integration Design erbjuder en komplett tjänst för konceptuell ljusdesign samt teknisk projektering av ljusstyrning.

Vi är experter på att kombinera teknik med kreativitet för att framkalla känslor, skapa stämningar och förstärka upplevelser. Det kan handla om att skapa en romantisk atmosfär i en restaurang, att skapa en spännande stämning på en teaterscen eller att framhäva en byggnads arkitektur. Ljussättningen kan också användas för att skapa praktiska lösningar, som att belysa en gångväg eller för att framhäva en produkt i ett skyltfönster.

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med ett stort antal projekt av olika karaktär. Från privata hem till kommersiella utrymmen och offentliga installationer.

En av våra främsta styrkor är att vi lyssnar noga på våra kunders idéer, önskemål och behov. Vi tar oss tid att förstå vår beställares vision och kopplar den till alla möjligheter som finns. På så sätt skapar vi unika ljussättningar som inte bara uppfyller förväntningar – utan överträffar dem.

Kontakta gärna oss och berätta om ert projekt!

Black Milk from Integration Design on Vimeo.Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår