LET IT RAIN, LET IT SHINE

Datum: 9 Jun 2016

Självrengörande färg - Originalet
Välj SJÄLVRENGÖRANDE färg till ditt vita hus oavsett om du föredrar oljefärg eller akrylat. Den självrengörande effekten ser till att huset håller sig precis så vitt och rent som du tänkt dig. Även i områden med stark nedsmutsning.

Ingår i produkter: CARAT och INTACT BRIGHT

Non- Bleach håller färgen
Välj INTACT med NON-BLEACH funktion om du vill ha en kulör som håller stilen på ditt hus. Färgens förmåga att motstå UV-ljus och blekning ser till att huset håller sig precis så elegant och solitt som du tänkt dig.

Ingår i produkter: INTACT SOLID

2 strykningar räcker alltid – TWICE
Uppnå bästa möjliga resultat med minimal arbetsinsats och tidsåtgång. Färre målningstillfällen innebär färre målningsdagar för projektet och upp till 33% mindre risk för att målningen försenas på grund av dåligt väder. 2 strykningar räcker på nytt och tidigare målat trä.

System: 2 x CARAT eller 1 x INTACT PRIMER + 1 X INTACT BRIGHT/SOLID

Avancerat mögelskydd
Oron för att huset ska drabbas av påväxt av mögel är utbredd. Caparol utför löpande ett stort antal tester av egna och konkurrenters produkter i lab och i flera olika klimatzoner och väderförhållanden. Våra tester visar om och om igen att vi leder utvecklingen av påväxtskyddade färgformuleringar. Vi kallar det controlled-release-teknologi.

Ingår i produkter: CARAT, INTACT BRIGHT och INTACT SOLID

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...