Lansering av ny katalog - MIA® GARDEN

Datum: 14 Jan 2020

En trädgård med allt från odling till uteplatser, uppfarter och gångar kan vara både praktiskt och vackert. Vi vill uppmuntra till ett intresse och ge en hjälpande hand vid val av både geosynteter och brunnar i trädgården. De olika varianterna har olika funktioner, vilket MIA® GARDEN redogör för och varför produkterna förbättrar just din trädgård.

Katalogen innehåller de vanliga nålfiltade geotextilerna, termiska dukar och ogräsduk. Den innehåller även specialprodukter så som odlingsduk, geonät och rotskydd. Utöver geosynteter innehåller katalogen de vanligaste trädgårdsbetäckningarna som Mardam Agentur har i sitt sortiment.

Det finns en produktnyhet i MIA® GARDEN, vilken är prefabricerade dagvattenmagasin och rörmagasin för uppsamling av regnvatten. Magasinen kan användas under bevattningsförbud och därmed spara på vårt dricksvatten. MIA® GARDEN dagvattenmagasin och rörmagasin är två alternativ där vi enkelt kan samla regnvatten.

Dessa magasin installeras på frostfritt djup under mark så de tar inte upp någon plats i trädgården. Du kan använda det uppsamlade vattnet till att bl.a. vattna, tvätta bilen eller putsa fönster. Då kan du också glädja dig över att vattnet inte kostat någonting.

En digital version av katalogen finner du här.

Läs mer på www.mardamagentur.se eller kontakta oss för priser och mer information info@mardamagentur.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår