LAMI akustikdörrar Rw 29 dB och Rw 35 dB

LAMI akustikdörrar är särskilt avsedda för utrymmen där det krävs ljudisolering (Rw 29 dB eller Rw 35 dB) och där höga krav ställs på vatten- och fuktbeständighet, hygien samt tålighet mot såväl mekaniskt som kemiskt slitage. Den formpressade, foglösa LAMI dörren tillverkas av vattentät glasfiberarmerad polyester.

LAMI dörren kan varken rosta, svälla, ruttna eller skeva, vilket gör att den tål kontinuerligt kontakt med vatten och fukt i tiotals år. LAMI akustikdörrar har beviljats CE-märke och är godkända i bästa emission klass M1 av ytmaterial.

LAMI akustikdörrar erbjuder speciella funktioner i kombination med slitstyrka och hygien. Den låga vikten gör dom säkra och enkla att använda och lätta att underhålla.

LAMIs produktutbud innehåller slagdörrar, pendeldörrar och skjutdörrar även som antimikrobiska LAMI dörrar. LAMIs produktutbud innehåller också brand- och röntgendörrar.

Alla dessa har enhetligt utseende med standard LAMI dörrar och uppfyller samma krav på fukt- och slitagebeständighet samt hygien.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår