Kundanpassade och hållbara lösningar av god kvalitet

Datum: 21 Sep 2020

Sonesson inredningar har sedan starten 1909 varit med om att utveckla och skapa förvaringslösningar för de flesta behov och miljöer. För oss är ingen fråga konstig eller dum, vi antar utmaningen och hjälper dig på bästa sätt med en passande lösning. Vårt fokus ligger på kundnöjdhet och hållbara lösningar av god kvalitet. På Morö Backe skola ville man ha något annorlunda och med hjälp av MAF arkitektkontor skapades en cirkellösning med skåp på både in- och utsidan av enheterna. Dessa enheter fungerar även som en naturlig avdelare i korridoren. En lösning som är båda smart, omtyckt och platseffektiv.

Funktion i alla miljöer
Trångt om plats, hårt slitage och flera olika behov som ska tillfredsställas. Skolmiljön ställer verkligen stora krav på smarta lösningar. Sonessons skolskåp har därför designats för att utnyttja begränsade ytor maximalt, tåla tuffare tag och finnas i flera modeller och storlekar. Dessutom är de utformade så att städningen kan ske så smidigt som möjligt. De är helt enkelt skapade för en smartare skoldag – för elever, skolpersonal och för dig som ska inreda nya miljöer. Självklart är våra skolskåp godkända enligt Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Möbelfakta.

Utnyttjar begränsade ytor
För att på bästa sätt utnyttja golvytan och samtidigt behålla den luftiga rumskänslan, så finns skolskåpen som så kallade Z-skåp. Då kan två elever dela på ett högskåp. Olika utbildningar kräver olika rymliga skåp, vilket vi också tagit hänsyn till. Välj mellan två bredder och tre höjder med olika antal separata småskåp.

Speciella lösningar för skolmiljö
I skolan skiftar skåp ofta användare då elever byter årskurs. De utsätts för slitage av ytterkläder och mängder av böcker och andra saker som ska förvaras. Skolskåpen måste klara påfrestningar som dessa och därför har våra skolskåp en helsvetsad konstruktion med extra tjock plåt. Självklart finns flera varianter av låsanordning såsom lås med nyckel, klinka, kort eller kodlås. Du har även möjlighet att numrera skåpen med bricka eller dekal.

Lätt att hålla rent
Samtliga skåpsmodeller är lackerade med miljövänlig pulverfärg som är tålig och lätt att hålla ren. Högskåpen finns även med sluttande tak för att undvika skräpsamlingar högt upp.

Sköna färger
Tack vare en mängd färgalternativ för såväl plåt- som våra laminatdörrar kan du skapa sköna och trivsamma skolmiljöer. Välj enhetligt samma färg genomgående eller variera efter till exempel årskurs eller rum. Du kan också komplettera med dekorativa och tåliga skivor av laminat på skåpens sidor eller som krönskiva.

Sonesson Inredningar – Kompetens | Service | Hållbarhet
Med perfektion, kompetens och kvalitet in i minsta detalj levererar vi inredning med långa garantier, trygghet och hållbarhet. Vårt breda sortiment ger stora valmöjligheter och vi klarar att möta de flesta behov av både standard- och projektanpassade förvaringslösningar. För er som projekterar finns en stor del av våra produkter som BIM objekt. Miljö och Hållbarhet är centrala ämnen i vår organisation och vi arbetar kontinuerligt med att minska vårt klimatavtryck och optimera våra processer.

Behöver du vägledning i ditt nästa projekt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss på tel.nr. 040-38 39 00 eller på info@sonesson.se.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår