• Konsten att försköna med inbrottsskydd

Konsten att försköna med inbrottsskydd

Inbrottsskydd är kanske inte det första man tänker på när det gäller design. Men vi fick glädjen att leverara och montera 18 rulljalusi till en privatvilla med tillhörande båthus utanför Västerås. Tillsammans med husets redan vackra linjer tillförde våra jalusier en twist till hela konceptet. En spännande lösning där alla fönster får galvaniserade jalusier i stål. Detta ger hela villan ett dramatiskt uttryck, tycker vi, där till och med installationen lyfter arkitekturen till en hela ny nivå - trots att det egentligen är ett inbrottsskydd. Det är endast fantasin som sätter gränser.

Vi på Skånefabriken är experter på Inbrottsskydd, Brandskydd & Säkerhet och vill gärna dela med oss av vår kunskap, kreativitet och smarta lösningar.
På vår hemsida kan du registrera dig och få tillgång direkt till våra utbildningsskolor inom säkerhet, brandkrav till och annat inom skalskydd.

Skånefabriken erbjuder inbrottsskydd och brandskydd för alla behov. Produkterna är testande enligt gällande EN-standards för att möta de allt högre krav som ställs på ett skalskydd, CE-märkta med tillhörande EG-försäkran samt miljöbedömda av Byggvarubedömningen.

Läs mer om produkterna som vi erbjuder på skanefabriken.se eller kontakta oss på 040-607 22 90.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår