Klimatanpassa din fastighet med solskydd

Datum: 1 Sep 2021

Allt fler krav ställs på hållbarhet och miljövänliga fastigheter i byggbranschen. Välj därför en partner du kan lita på som jobbar aktivt för en bättre miljö. KD Solskydd med StyRa® säkerställer en miljöanpassad produktion och produkter som är bra för miljön på mer än ett sätt.

Svenska fastigheter med byggande och förvaltning av fastigheten står för stora utsläpp av växthusgaser. Dessutom står svenska kommersiella fastigheter för hela 40% av Sveriges energianvändning enligt siffror från Naturvårdsverket. Denna energianvändning går främst till el och temperaturreglering av fastigheten. Detta gör att krav ställs på miljöklassificerade byggprocesser med begäran på en effektiv energianvändning och smart teknik i nya byggnader.

Solskydd är en av de första och viktigaste beståndsdelarna för att klimatanpassa byggnader och för en hög miljöklassificering krävs StyRas produkter. Med solskydd som är bedömda av både Sundahus och Byggvarubedömningen bidrar vi till en effektiv energianvändning och lägre driftkostnader.

Ett utvändigt monterat solskydd värmeavlastar fastigheten och bidrar till en lägre nedkylningskostnad. Solskyddet stoppar värmen redan på utsidan och kan minska värmeinstrålningen med upp till 80%. Ett invändigt solskydd kontrollerar inomhusklimatet och dessutom välmåendet hos personerna inne i byggnaden. Under kyligare dagar kan energiförlusten vid fönster sänkas med hela 40% av ett invändigt solskydd. Tillsammans utgör ett utvändigt och invändigt solskydd den optimala lösningen för en klimatanpassad byggnad där smart och effektiv energianvändning står i fokus.

En miljöklassad byggnad med StyRa-produkter ökar fastighetens värde och gör den attraktiv i ett långsiktigt perspektiv. Klimatanpassa och energieffektivisera din fastighet idag!

Se hela vårt sortiment på www.styrasolskydd.se och läs mer om vad våra produkter kan göra för din fastighet.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår