Klassisk stallykta

Datum: 18 Apr 2018

Stallyktorna är tillverkade exakt efter klassiska förlagor från början av 1900-talet när elen gjorde sitt intåg. Modellen passar till väldigt många olika byggnader och miljöer. Vi har 19 olika modeller av stallyktor varav några är hängande från tak.

Armarna är tillverkade i gjutjärn/järn. Den traditionella skärmen är emaljerad i vitt med en mörkblå kant på in- och utsida, precis som på originalmodellen. Det finns numera också en svart skärm som är vit-emaljerad på insidan med en svart kant. Stallyktorna går även att kombinera med en skärm i kopparplåt. Samtliga lyktor har socklar av porslin och som standard klara glaskupor, är CE-märkta och har ett IP på 44.

Modellen på bilden är en Stallykta 45.

Kulturbelysning AB tillverkar och säljer utomhusbelysning avsedd för äldre byggnader och miljöer med en kollektion för Gård & Hus och en för Stad & Park. Ett heltäckande sortiment av fasad och stolparmaturer för äldre byggnader och miljöer.

Välkomna in på vår hemsida för mer information och inspiration.

Mer om produkten Stallyktor

Stallyktor

Stallyktor & Tillbehör.

Stallyktor

Läs mer

Tillbehör Stallyktor

Läs mer

Prislista

Läs mer

Broschyrbeställning

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår