• Klädhängare och tamburmajorer

Klädhängare och tamburmajorer

Essem Design har idag ett brett sortiment av klädhängare och tamburmajorer i flera olika färger. Klädhängarna passar för både hemmet och offentlig miljö och finns i flera olika utföranden. Klädhängarna har en enkel utformning med höga krav på funktion som gör att de enkelt kan integreras i din tilltänkta miljö.

Olika stugor och hus är inspirationen bakom klädhängaren Clothing House, formgiven av Ola Giertz. Han kallar det för ett ”hem åt dina kläder” och inte bara förvaring. Clothing House ska du välja om du har ett behov av att kunna hänga en stor mängd kläder som du dessutom vill ska synas.

Vår tamburmajor Tertio Juno är formgiven för att passa bäst i mindre utrymmen eller i hemmet där behovet av att hänga många kläder är något mindre. Tamburmajoren kallas även för fristående rockhängare och har under flera decennier haft en självklar plats i varje designmedvetet hem.

Söker du istället en lite mer permanent bostad åt dina kläder och har behov av att hänga ett större antal kläder är klädhängaren Tertio EVK ett utmärkt val. Klädhängaren har också ett hyllplan av naturanodiserad aluminium vilken passar utmärkt för att förvara vantar, handskar, mössor och andra huvudbonader för att enkelt kunna ta fram dem i framtiden.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår