Kärlgarage

Datum: 16 Nov 2016

Kärlgarage är ett skal för avfallskärl, som diskret passar in i utomhusmiljön. Ni slipper kostnaderna för uppvärmda soprum och risken för dålig lukt minskar.

Kombinera flera kärlgarage för en effektiv källsorteringsstation. Tillverkat av specialbehandlat/pulverlackerat och extra korrosionsskyddat stål. Standard: antracitgrå (även andra RAL-färger). Passar plastkärl med två, tre eller fyra hjul 140L - 660 L.

Kärlgaragen är tillverkade av specialbehandlat stål, Magnelis®, med upp till 10ggr bättre korrosionsskydd än vanligt galvaniserat stål.

Mer om produkten Utrustning för källsortering

Utrustning för källsortering

Underlätta med bra lösningar.

Avfallshantering kan vara kostsam och mycket av det avfall som man skulle kunna sortera och återvinna, sorteras som restavfall. Det innebär stora mängder restavfall som måste tas om hand till en onödigt hög kostnad, samtidigt som resurser går till spillo. Miljölagen säger att vi måste minska mängden restavfall och återvinna mer för att minimera belastningen på miljön. En förutsättning är att källsorteringen ordnas för att man ska kunna sortera på ett enkelt och väl fungerande sätt.

Källsorteringsmöbler

Källsorteringsmöbler

Snyggt och prydligt

Läs mer

Behållare

Behållare

Effektiviserar och underlättar

Läs mer

Vagnar

Vagnar

Lättrullat och ergonomiskt

Läs mer

Tillbehör

Tillbehör

Lätt att uppgradera och komplettera

Läs mer

Säckar

Kärlgarage 1710FLO - Produktblad

Läs mer

Adapter set Kärlgarage - Produktblad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår