Källsortering lyfter företagets profil

Datum: 13 Maj 2019

När kontorsmiljön betyder något ...

SPX Flow Technology Danmark A/S i Silkeborg har fått en ny, snygg kontorsbyggnad. I det sammanhanget tog vi fram en lösning för källsorteringen. Önskemålet var att avfallsbehållarna skulle smälta in på ett naturligt vis i miljön och matcha stilen

Behållarna kommer från vår Bica®-serie, så de kan byggas ut till flera fraktioner när så önskas.
Öppning framtill och lättanvänd påshållare gör det enkelt att byta påse. Utöver det har vi detaljerna; krokarna är utformade så att de är enkla att rengöra och när behållaren stängs säkerställer ”soft close”-dämparen att rörelsen känns bra. Superrobusta; 1,2 -1,5 mm godstjocklek säkerställer en lång livslängd även vid massiv, daglig användning.

Ni bestämmer själva ...
Behållarna är moduluppbyggda. Det betyder att ni själva avgör hur många fraktioner som behövs till varje station. De hålls enkelt och effektivt ihop av magneter. Mobiliteten för rengöringspersonalen ska också fungera bra. Därför går det att välja till hjul på enstaka exemplar och är standard vid 2 och 3 fraktioner. För övrigt har de designats så att höjden är densamma som standard oavsett om behållarna står på hjul eller fötter.

Kommuner och mässcenter i både Danmark, Sverige & Norge är aktiva när det gäller sortering ...Bilden här är från det vackra Rådhuset i Furesø kommun som gör en stor insats på området! Faktiskt byter nu riktigt många, både offentliga och privata, institutioner ut de gamla sopkorgarna mot sortering som samlas upp i våra stationer.

Ett annat bra exempel är Stockholmsmässan som håller på att sätta upp vår specialutgåva av Bica®.
Vi hoppas kunna visa bilder i nästa nyhetsbrev för de tar sig an uppdraget med verklig stil, med informativ dekor på de nya stationerna.

Även Norge är långt fram och här säger vi välkomna till Sørlie Pro & Lekolar, där ni nu kan beställa våra produkter, t.ex. tillsammans med övriga erbjudanden och produkter från deras fina möbelprogram.

Besök vårat showroom Andersrudveien 1 i Ytre Enebakk nära Oslo och få inspiration!
Telefon: +47 90719110
Samarbete inspirerar och tillsammans kan vi bidra till att flera resurser kan återanvändas på ett framgångsrikt vis.

Se också vårt hållbara exteriörprogram och mycket annat på www.carbi.no

Ta gärna råd av oss tidigt i projektet ...
Så finns det tid för att ta reda på exakt den design ni önskar och att klara den alltid viktiga leveranstiden.

Kontaktinfo: carbi@carbi.dk Telefon: +45 2857 4000

Bra länkar:
Träffa oss på Facebook
Se interiörkatalogen
Se exteriörkatalogen

Referensprojekt från CARBI ApS

Stockholmsmässan

Stockholmsmässan

Nybyggnad | Stockholm | Ca 260 mkr

Nybyggnad av utställnings/mässlokal som består av en byggnad i Stockholm på e...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår