Jobbar du med VVS-projektering?

Datum: 21 Jan 2020

Oavsett om du är en byggkonsult eller VVS-ingenjör som arbetar med ett projekt, vill vi ge dig bra verktyg under arbetets gång. ESBE produkter finns därför tillgängliga som digitala BIM-objekt där du som användare av programmen REVIT och Auto CAD har möjlighet att kostnadsfritt ladda ned våra objekt. Sök och integrera enkelt modeller för värme- och kylreglering i vätskeburna system direkt in i ditt projekt.

Vi har som mål att hjälpa dig förenkla och effektivisera ditt arbete som projektör när du försöker hålla kostnaderna nere och minska risken för felaktigheter under byggnadsfasen. Det ska vara smidigt att hitta korrekta ESBE produkter för den planerade installationen, lämpliga såväl rent tekniskt som utrymmes- och funktionsmässigt.

Genomtänkt VVS-projektering bidrar i slutänden till ökad effektivitet i de vätskeburna systemen. Vilket i sin tur leder till minskad resursförbrukning, som är det bästa för vår miljö. Det gillar vi!

Du hittar ESBEs BIM objekt här > esbe.magicloud.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår