Isola Radonsystem

Datum: 14 Aug 2019

Isola Radonspärr 400
Isola Radonspärr 400 är en polyetylenfolie med stor styrka och töjbarhet. Skarvar tätas med Isola Radon Skarvband. Som en del av systemet levereras ett komplett tillbehörsprogram med säkra och effektiva detaljer för tätning runt genomföringar och förstärkning av hörn. Systemet monteras på eller i det isolerande skiktet vid nyproduktion, alternativt direkt på betonggolvet. Isola Radonspärr 400 hindrar luftläckage från grunden och ger därmed ett säkert och effektivt skydd mot hälsofarliga koncentrationer av radongas som kan tränga in i huset. Radonspärren fungerar samtidigt som en robust och solid fuktspärr. Duken levereras i 0,73 / 3,07 och 4 meters bredd.

Isola Radonmembran 800
Systemet är avsedd för nyproduktion och montering mot schaktbotten. Fördelarna med denna placering är att arbetet går fortare och har mindre arbetsmoment. Radonduken har stor styrka och töjbarhet och är mycket flexibel oavsett årstid och temperaturförhållanden då skarvarna både kan svetsas med varmluft eller förseglas med radonskarvband 800 av butyl. Radonmembran 800 levereras på rulle i dim. 2,0 x 20 m. Ett komplett tillbehörsprogram finns till systemet.

I Isola Radonsystem inngår även ventilerade lösningar i form av Isola Radonsug i olika dimensioner.

Mer om produkten Radonsystem Golv

Radonsystem Golv

Isola levererar olika Platon System som effektivt skyddar mot fukt. Dessa och ett komplett program för radonskydd bidrar till en ökad komfort och ett hälsosammare och bättre inomhusklimat. Här följer en översikt på fuktskydd, golvunderlag, radonspärrar, membraner och radonsugar som gör det enklare att bygga fukt- och radonsäkert.

Isola Radonspärr 400
Isola Radonmembran SBS
Isola Radonsug
Isola Radonmembran 800

Broschyr Isola Radonmembran 800

Läs mer

Produktdatablad Isola Radonmembran SBS

Läs mer

Produktdatablad Radonspärr 400

Läs mer

Produktdatablad Isola Radonbrønn

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår