InsideOut– en lekfull mötesplats för spontanidrott

Datum: 31 Aug 2018

Vad är en InsideOut multiarena?
InsideOut är en unik multiarena och mötesplats för lek och spontanidrott. Multiarenan blir en självklar mötesplats som för samman tjejer och killar på ett naturligt sätt där umgänget står i fokus. Här kan barnen och ungdomarna lyssna på musik, spela olika bollspel eller lekar och umgås och ha kul tillsammans. Här aktiverar sig barn och ungdomar på ett naturligt sätt, utan att själva tävlingen behöver vara målet.
  • Umgås och ha roligt
  • Utöva olika bollsporter och bollekar
  • Lyssna på musik via arenans musikbox
Konstruktion och utformning
InsideOut multiarena består av tre olika moduler som ger möjlighet att skapa en stor variation på sin multiarena gällande både storlek, form och funktion. När de olika modulerna kombineras och kopplas samman skapas levande sarger med asymmetriska former. De svängda modulernas utformning möjliggör dessutom att modulerna kan användas till fler ändamål än som spontanidrottsplats; åskådarplatser, bänkar, eller sarg till bollaktiviteter. Bara fantasin sätter gränserna!
  • Rak modul
  • Svängd modul
  • Mer svängd modul
Modulerna finns att beställa i tre olika material:
  • Glasfiberarmerad betong
  • Pulverlackerat stål*
  • Lärkträ
*Vid beställning av moduler i pulverlackerat stål finns möjlighet att välja färger efter eget önskemål. Utöver basmodulerna går InsideOut multiarena att komplettera med olika typer av mål, scen, boxsäck, förråd och mycket mer.

Musikbox via Bluetooth och LED belysning
Till InsideOut multiarena går det att välja en musikbox som gör att besökarna får möjlighet att lyssna på musik samtidigt som de utövar någon aktivitet eller umgås med andra besökare på spontanidrottsplatsen. Musikboxen ansluts enkelt via Bluetooth till en smartphone, surfplatta eller dator för att spela upp musik på multiarenan.

Det finns även möjlighet att ha LED belysning som tänds automatiskt på multiarenan vid solnedgången. På så vis får InsideOut multiarena en extra dimension och ytterligare funktioner som besökarna uppskattar.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...