INRED MED ELD – GLÖM ASKA, SOT OCH RÖK

Datum: 1 Mar 2017

Vaunis eldstäder är resultatet av ett nära samarbete mellan svenska formgivare och innovatörer från Chalmers tekniska högskola. Design­filosofin utgår från användaren och att eldstäderna ska passa i de flesta rum – och till alla tänkbara inredningsstilar.

Allt man behöver göra är att fylla på med etanol, tända och reglera lågan. Vaunis eldstäder är konstruerade för att inte avge någon giftig luft, dessutom är bränslet Vauni Eco Flame optimerat för just etanolbrännare. Det är även doftneutralt, biologiskt nedbrytbart och 100 procent förnybart. Aldrig tidigare har det varit enklare att tända en brasa.

Besök Vaunis hemsida och webbshop för mer information om olika modeller och storlekar: www.vauni.se.

Mer om produkten Vauni Divider

Vauni Divider

Vauni Divider har optimerats för att ge fullständig flexibilitet, och den skapar en exklusiv känsla och varm atmosfär i alla typer av utrymmen. De rena glasformerna för tankarna till en konstinstallation, och lättrörligheten gör att det blir roligt att prova nya inredningar. Enkelheten i design och användning gör Divider till ett måste för alla som älskar eldstäder.

Som namnet antyder är Divider en idealisk rumsavdelare med det transparenta glaset och den formsköna manteln som tycks sväva i luften. Det gör att elden kan betraktas från alla vinklar. Eldstaden är en idealisk stämningsskapare både till vardags och fest. Divider är utrustad med marknadens mest avancerade bioetanolbrännare – som brinner utan rök, sot eller aska. Den ger skön värme och lågans storlek kan justeras steglöst. Divider kan fås i tre olika utföranden: Svart bas med topp i rostfritt borstat stål eller som tillval för ett exklusivare intryck, bas i rostfritt borstat stål med topp i formgjuten betong från MBJ Design i två nyanser: Mystic Graphite eller Mystic Sand. Placera Divider var du vill, njut av värmen och skapa en inbjudande samlingsplats.

Vauni Divider

Vauni Divider

Produktöversikt

Läs mer

Vauni Katalog

Vauni Katalog

Läs den här

Läs mer

Manual Vauni Divider

Läs mer

BYGGPRODUKTCERTIFIKAT 0997

Läs mer

BYGGPRODUKTCERTIFIKAT 0998

Läs mer

Divider manual

Läs mer

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

ProdLib riktad till arkitekter och konstruktionsplanerare.

Läs mer

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

ProdLib riktad till arkitekter och konstruktionsplanerare.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår