Innovativa former, färger och printer för unika och minnesvärda rum

Datum: 20 Jun 2018

Ingenting måste vara som det verkar. Med innovativa trycktekniker ger vi ditt tak och vägg system är en mycket individuell touch. Möjligheterna med VARIOLINE är oändliga. Oberoende system som rafts, bafflar och väggabsorbenter kan göras till extraordinära ögonfångare med optimal brandskydd och akustisk prestanda. Välj mellan mineral-, trä- eller metallplattor, vilka sedan förbättras med ett tryck för en helt ny optik. Rafts blir himmelska kroppar, väggar absorberande konstverk och bafflar blir hängande trädgårdar.

Ditt individuella projekt är vårt uppdrag.
Med VARIOLINE-sortimentet kan alla produkter printas individuellt för önskad rumseffekt. Produkten varierar i utseendet som cool metall, trä varm karaktär, allt för att skräddarsy just ditt motiv. Alltid harmonisk och unik. Ett standardtak blir till en "himmel" och en vanlig vägg blir en "drömportal". Med detta vill vi öppna för nästa nivå av designfrihet, där allt tänkbart utseende kan skapas på alla möjliga ytor för att ge design oberoende genom mångfalden av alternativ. Extremt enkelt, men också extremt överraskande.

Väggabsorbenter
För att kommunikationen ska bli enklare måste tak alltid vara i harmoni med rumsakustiken. En trevlig känsla av lugn och ro uppstår bara i akustiskt välutrustade rum. I vissa fall är dock takytan otillräcklig för optimal rumsakustik. Här rekommenderar vi mycket effektiva väggabsorbenter. De kommer definitivt att uppfylla dina akustiska krav, med den vanliga variationen och flexibiliteten.

HERADESIGN® -Väggabsorbent
HERADESIGN®-väggabsorbenten är en effektiv akustisk väggpanel bestående av magnesit bundna träullsplattor och en baksides absorbent. Elementet levereras i ett stycke, färdigt att installera och kan, tillsammans med den medföljande träramen, snabbt installeras på en stabil vertikal yta.

THERMATEX® Line modern
THERMATEXR Line modern är en väggabsorbent bestående av en mineralplatta med en aluminiumram. Den fleeceöverdragna ytan av THERMATEXR Line Modern är vit som standard men finns även i alla färger och tryckt med motiv. Väggpanelen levereras i ett stycke redo att installeras och kan snabbt och enkelt installeras med excentriska skruvar och installationsnyckeln som ingår i leveransen. Tillsammans med den underliggande akustiska fyllningen uppnår mineralplattan utmärkt ljudabsorptionsvärden.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...