Innovativa branddörrar

AB Skånefabriken utökar sin produktportfölj och lanserar nu innovativa brand- och inbrottssäkra dörrar. Att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet är vår ledstjärna och därför känns det bra att kunna presentera unika branddörrar som både säkerställer brandskyddet och har en design som ger ett vackert och estetiskt uttryck anpassat till den miljö de finns i.

Genom vårt samarbete med SISAF, som har över 30 års erfarenhet inom branschen, vet vi att dörrarna har ett högt säkerhetstänkt och unik design som du själv kan påverka. Produktionen sker i Portugal och alla dörrar tillverkas enligt gällande europeiska normer.

Branddörr Complan
Complan är en branddörr med en unik design. Branddörren har dolda gångjärn och det finns stora möjligheter att anpassa utseendet på branddörren till den befintliga inredningen i projektet. Complan tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI30 och EI60. Ljuddämpning upp till 47 dB.

Branddörr EIS
EIS är en branddörr som även fungerar som ett inbrottsskydd. EIS tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI60 och skyddsklass/motståndsklass RC1-RC4. Ljuddämpning upp till 45 dB. Luftgenomsläpplighet upp till klass 4. EIS är även rök- och gastät (Sa/Sm classification).

Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer om vår produktlansering.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår