ILOQ 5-SERIEN ETT STEG FRAMÅT – YTTERLIGARE ETT STEG FÖRE

Datum: 16 Jan 2023

iLOQ erbjuder smarta självladdande digitala låssystem för
  • flerbostad
  • offentlig sektor
  • kritisk infrastruktur
  • kommersiella fastigheter
  • sjukus, vård och omsorg
iLOQ 5-seriens unika fördelar
Vi började med en lösning med digitala nycklar. Sedan lanserade vi en mobiltelefonbaserad lösning. Nu ger vi dig tillgång till en både mycket intelligent och enkel lösning som hanterar flera låssystem och minimerar dina livscykelkostnader.

Designat för att maximera säkerheten, minimera administrationstiden och miljöpåverkan samt sänka livscykelkostnaderna och öka värdet på dina fastigheter.

Vad gör iLOQ 5-serien unik?
iLOQ 5-serien är en flexibel, modifierbar och lättanvänd plattform som gör det enkelt för dig att välja vilken ”nyckel” du vill använda.

Miljövänligt med iLOQ
50 000 kg batteriavfall besparas varje år av iLOQ världen över tack vare den batterifria lösningen med självladdande lås som genererar den ström som behövs för att öppna låset när nyckeln sätts i låset.

Batterifria digitala lås ökar hållbarheten
Med iLOQs digitala låssystem är det enkelt att spärra förlorade nycklar och ändra behörigheter utan extra kostnader för att byta lås och nycklar.

iLOQ är marknads- och teknikledande inom digital accesshantering

Kontakta oss så berättar vi mer
sweden@iloq.com
08-650 72 00
www.iLOQ.com

iLOQ i korthet
iLOQ är ett snabbväxande företag som leder den tekniska revolutionen i den digitala låsbranschen. iLOQ omvandlar mekaniska lås till digitala och mobilanpassade passersystem. iLOQ-systemen bygger på tekniker som vi har utvecklat och patenterat, och som möjliggör elektroniska och mobilstyrda lås utan batterier eller kablar. iLOQ ersätter mekaniska och elektromekaniska låssystem med miljövänliga lösningar som löser problemen med borttappade och kopierade nycklar, minskar låsunderhållet och minimerar kostnaderna under livscykeln. www.iLOQ.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår