Hur integreras decentral ventilation i rummet?

Datum: 12 Feb 2019I alla rum och byggnader är det olika möjligheter för hur ventilation kan integreras. Det tänkte man på hos Airmaster när man utvecklade serien av vägghängda ventilationsaggregat till skolor, kontor, konferensrum osv.

Olika möjligheter – med samma ventilationsaggregat
Airmasters ventilationsaggregat är så flexibla att det på samma tid är möjligt att ta hänsyn till byggnadens arkitektur och rummets utseende. Som man kan se i videon, kan man installera Airmaster aggregatet fullt synligt, delvist integrerad i undertaket eller man kan välja att integrera hela aggregatet ovanför ett diffust ventilationstak. Väljer man den sista lösningen är det bara serviceluckan och frånluftsdonen som är synliga.

Central styrning av decentrala aggregat
Styrningsmässigt är det också många olika möjligheter att välja mellan. Varje decentrala aggregat har sin egen kontrollpanel. Men om man har många aggregat man ska ha kontroll över så kan det vara opraktiskt med alla separata kontrollpaneler. Därför utvecklade Airmaster Airlinq Online som är en molnbaserad IoT lösning som ger dig central styrning och övervakning av alla anslutna Airmaster ventilationsaggregat. Därmed kombineras alla fördelar från de decentrala ventilationsaggregaten med en central styrning.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår