Herkulit® S400

Datum: 24 Feb 2016

Framför allt används Herkulit® på golv där man har höga krav på slitstyrka, enkel skötsel, god långsiktig ekonomi, och önskar rustikt utseende. Herkulit® används främst i Industrin, köpcenter, offentliga lokaler, gallerier, kontor och parkeringsgarage.

Herkulit® S400 är ett miljövänligt naturmaterial. Materialet är inte diffusionstätt och kan inte vattenskadas det är dessutom anti-statiskt. Läggningsarbetet sker utan att miljöfarliga tillsatser används. Herkulit® S400 är ett 15-25 mm slitlager som binder till såväl gammal som nybrunnen betong. Slitlagret är utformat för att fungera utan problem i extrema industrimiljöer eller i lokaler där hygienen är viktig. Denna typ av golv håller normalt i mer än 30 år även på platser som är tungt trafikerade av t.ex. truckar.

Golv i gamla lokaler förnyas genom att beläggas med Herkulit® S400. Slitlagret kan användas för att förnya ett helt utslitet golv eller för att uppgradera en lokal. I bägge fallen är golvrenovering ett kvalitativt, praktiskt och kostnadseffektivt alternativ till att plocka ut befintligt betonggolv.

Herkulit® S400 hindrar klorider och andra skadliga ämnen från att tränga in i underbetongen. (Herkulit® S400 fungerar som ett miljövänligt skydd för underbetongen.) Vid reparation av befintliga betongytor stoppas karbonatiseringen och nedbrytning av konstruktionsbetongen. Produkten är dessutom helt frostbeständig.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår