• Hansa Galleria i Malmö renoveras från topp till tå

Hansa Galleria i Malmö renoveras från topp till tå

Hansa Galleria ligger mitt i centrala Malmö – ett stenkast från Gustav Adolfs torg. Efter nästan två år med ombyggnader och förvandlingar är byggnaden snart klar och Hansa Gallerias ansiktslyft är väl värt ett besök, tycker vi. Nya butiker har börjat flytta in och produkter som vi monterat är bland annat en vikvägg av modell Closure samt Dynaco snabbrullport med snyggt tryck – Hansas egen logga. Vikväggen rör sig smidigt runt hörn och svängar – kika gärna på en film om vår produkt här nedan.

Vi på Skånefabriken är experter på Inbrottsskydd, Brandskydd & Säkerhet och vill gärna dela med oss av vår kunskap, kreativitet och smarta lösningar. På vår hemsida kan du registrera dig och få tillgång direkt till våra utbildningar inom Brandkrav, Inbrottskrav och Säkerhet.

Skånefabriken erbjuder inbrottsskydd och brandskydd för alla behov. Produkterna är testande enligt gällande EN-standards för att möta de allt högre krav som ställs på ett skalskydd, CE-märkta med tillhörande EG-försäkran samt miljöbedömda av Byggvarubedömningen.

Läs mer om produkterna som vi erbjuder på skanefabriken.se eller kontakta oss på 040-607 22 90.Missa inte att kika förbi när du besöker Malmö nästa gång!

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår